Понеділок, 20.05.2024, 01:52
Вітаю Вас Гість | RSS

Зачепилівської  ЗОШ  І-ІІІ ступенів_

Корисні сайти:
Сонце над Сомівкою
погода в украине
Міні-чат
200
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2021 » Листопад » 17 » день толерантності
14:46
день толерантності

16 листопада – Міжнародний день толерантності

У рамках відзначення Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей у Сомівській філії Зачепилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів 16 листопада пройшов День толерантності. Робота класних керівників була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів 3 класу була проведена вікторина «Толерантність», для учнів 4 класу - година спілкування «Подорож країною Толерантності»,  «Сонце всім однаково сяє»».

Вчитель зарубіжної літератури Огар Ж.Б. на уроці в 5 класі, під час вивчення твору Оскара Уайльда «Хлопчик-зірка», провела бесіду «Ставлення до оточуючих», разом з учнями виготовили буклети. Наголосила,  що необхідно поважаючи інших, висловлювати свою точку зору та відстоювати власну позицію.  Вчитель основ здоров'я Давиденко Ю.О. під час вивчення теми «Повага й толерантне ставлення до інших людей» продовжила основну тему у 5 класі та за допомогою вправи «Уроки гусей» про відносини у шкільному колективі. Учні мали можливість самостійно дослідити рівень своєї толерантності, засвоїли, що відсутність самоконтролю, розуміння іншого, презирство, підозрілість, недовіра, егоїзм, емоційна неврівноваженість породжують напруженість, позбавляють простір міжособистісних відносин почуття захищеності й безпеки, приводять до злочинів, конфліктів, війн,  Також підлітки отримали навички формування толерантності як складного та тривалого процесу. Виготовлені буклети п'ятикласники роздали початковим класам.

Учні 7-9 класів виготовили стіннівку «16 листопада – Міжнародний день толерантності».

День толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно! Кожен мав змогу поглянути на самих себе: ми всі добре виховані, освічені, культурні люди, з добрими намірами, поведінкою. І саме тому в нас є все для того, щоб виховувати в собі таку важливу рису - ТОЛЕРАНТНІСТЬ. З іншого боку, це можливо лише за умови, коли  кожен добре усвідомить, що ж саме для нього означає бути толерантним...

                       

Категорія: Новини шкільного життя | Переглядів: 141 | Додав: Aleks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Годинник
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Категорії розділу
Свята та події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Загальний вік
Вхід на сайт
Педпреса
Пошук

СОМІВКА© 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz